Skip to main content
 

STEUN L I N K, WORD PATROON, MECENAS OF AMBASSADEUR

Bij L I N K geloven wij dat kunst een reflectie is van de tijd waarin we leven, een instrument voor sociale verandering, en een manier om op een diep en betekenisvol niveau verbinding te maken met onze medemens. Ons platform is ontworpen om een ruimte te creëren waar kunstenaars nieuwe ideeën kunnen verkennen, de grenzen van hun creativiteit kunnen verleggen, en op frisse en innovatieve manieren kunnen communiceren met het publiek.

De waarden die L I N K drijven zijn gebaseerd op inclusiviteit, diversiteit en toegankelijkheid. Wij geloven dat kunst voor iedereen moet zijn, ongeacht hun achtergrond, opleiding of sociaal-economische status. Onze activiteiten zoeken de grenzen op en creëren kansen voor kunstenaars en publiek van alle achtergronden om samen te komen en kunst te ervaren.

Met jou steun kunnen wij onze exposities, interventies en het educatieve programma realiseren. Jou donatie kan voor de ondersteuning zorgen waardoor een nieuw kunstwerk of workshop door kan gaan. De donaties die wij ontvangen komen altijd direct ten goede van onze projecten. Je draagt bij waar het telt.

Je gift is niet alleen een voordeel voor ons maar ook voor jou. L I N K beschikt over een culturele ANBI  status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Volgens de huidige fiscale wetgeving mogen particulieren een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie over de aftrek vind je hier.

Als dank voor je steun biedt LINK daarbij nog een reeks exclusieve voordelen:

  • Persoonlijke uitnodigingen voor previews, vernissages, artist talks en bijzondere evenementen. Hiermee krijg je de kans om de kunstwereld van dichtbij te beleven en in contact te komen met de kunstenaars.
  • Een exclusief jaarlijkse LINK-borrel waar je kunt genieten van inspirerende gesprekken met andere vrienden en betrokkenen.
  • Een exclusief kunstwerk, jaarlijks geselecteerd en gepresenteerd aan de ondersteuners van L I N K als blijk van waardering voor hun betrokkenheid en steun.
  • Vermelding op de vriendenpagina van de website en publicaties, indien gewenst, om je betrokkenheid bij L I N K zichtbaar te maken.

PATROON

100,- p/j

Jouw bijdrage helpt ons kunst voor iedereen toegankelijk te maken en de artistieke gemeenschap te versterken. In ruil hiervoor ontvang je uitnodigingen voor exclusieve previews van tentoonstellingen en een print van een van onze verbonden kunstenaars.

MECENAS

500,- p/j

Je wordt een belangrijke schakel in het realiseren van onze artistieke en educatieve projecten. Geniet van bijzondere voordelen zoals een ontmoeting met onze kunstenaars, een vermelding op onze website en een speciaal kunstwerk, gemaakt door de kunstenaars die wij ondersteunen.

AMBASSADEUR

1000,- p/j

Met jouw gulle gift geef je ons de middelen om onze missie naar een hoger niveau te tillen en kunstenaars uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Als dank hiervoor word je uitgenodigd voor exclusieve evenementen, ontvang je een uniek kunstwerk en krijg je een eervolle vermelding in onze publicaties.

Geef je op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

WORD DONATEUR

SCHENKING

Eenmalige gift: Wil je liever een vrije gift even en ons wel eenmalig ondersteunen? Of een extra donatie doen? Dan kun je contact opnemen met Ewoud Bakker via ewoud@l-i-n-k.nl of je gift overmaken op NL59 RBRB 8837 1820 31 op naam van ‘Stichting Kunstplatform LINK’ Elke bijdrage is welkom.

Periodieke schenking: Wil je LINK structureel voor 5 jaar ondersteunen om in aanmerking te komen voor de periodieke schenking bij de belastingdienst? Neem dan contact op met Ewoud Bakker via ewoud@l-i-n-k.nl hij kan je informeren over de mogelijkheden die er zijn.