Skip to main content

EXPOSITIE: MODIFIED / EXISTING / NEW

17.12.2023 -> 3.3.2024
11:00-17:00 do t/m zo
toegang gratis
hoofdlocatie Voorstraat 31 Zwolle

Modified/Existing/New/ 

Op woensdag 17 april om 20.00 uur opent L I N K – platform voor experimentele hedendaagse beeldende kunst de expositie Modified/Existing/New/  aan de Voorstraat 31 in Zwolle.

De expositie zal op bijzondere wijze geopend worden door een sound-performance van Ronald van der Meijs, geïnspireerd op zijn installatie ‘Squaring the Sphere’.

Iedereen is dan van harte uitgenodigd en de toegang is gratis, dus kom genieten van een verrassende en inspirerende expositie, met een hapje & drankje en de aanwezigheid van de kunstenaars, wees welkom!!!

L I N K heeft voor deze expositie de beeldende kunstenaars Nika Schmitt (LU), Ronald van der Meijs (NL) en Natascha van den Boom (NL) geselecteerd om hun werk te presenteren .

Volg onze social media voor activiteiten rondom deze expositie! 

hoofdlocatie:   L I N K  /  Voorstraat 31  /  8011 MK  /  Zwolle 
expositie:   Modified / Existing / New /  met werk van Nika Schmitt – Ronald van der Meijs – Natascha van den Boom
periode:    18 april 2024 t/m 23 juni 2024 
openingstijden:   donderdag t/m zondag 11.00-17.00  / toegang gratis 

Ook deze expositie zal er een artist talk worden gehouden over de drijfveren en kunstpraktijk van de kunstenaars. Wees welkom en stel je vragen direct aan de kunstenaar.  De exacte datum volgt nog. Wil je het niet missen? houd dan onze social media in de gaten.

ARTIST TALK

Plan je bezoek! we zijn elke donderdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 geopend. LINK bevindt zich onder de Peperbus in de binnenstad van Zwolle. Wil je met een groep komen neem dan even contact op. Toegang is gratis!

BEZOEK

Tijdens elke expositie organiseert LINK een uitgebreid educatief programma voor jong en oud. Klassen en groepen zijn van harte welkom om de werken te komen bespreken gevolgd door een aanvullende workshop om de werken en materialen beter te leren begrijpen.

EDUCATIE