Skip to main content
 

Als organisatie zijn wij ervan overtuigd dat kunst een belangrijke rol kan spelen in de persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke waarden van mensen. Ons educatief programma sluit altijd aan bij de lopende tentoonstellingen van hedendaagse experimentele kunst. Het bestaat uit workshops, lessenseries, lezingen, discussies en kunstenaarsgesprekken voor diverse doelgroepen, zoals scholieren, studenten en volwassenen

Het educatie programma richt zich met name op het stimuleren van creativiteit. Door deelnemers zelf creatief aan de slag te laten gaan en hun eigen ideeën te laten ontwikkelen en uitvoeren, helpen we niet alleen bij het ontdekken van persoonlijke talenten, maar ook bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, kritisch denken, het vormen van een eigen mening en het vermogen om out-of-the-box te denken. Wij zijn van mening dat deze vaardigheden van onschatbare waarde zijn, niet alleen voor kunstzinnige doeleinden, maar ook in het dagelijks leven.

WORKSHOPS

AANBOD

Onze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van creativiteit en het verkennen van nieuwe ideeën en technieken binnen de beeldende kunst.

LESSEN

AANBOD

Onze lessenseries zijn gericht op het ontdekken en ontwikkelen van creativiteit en kritisch denken en maken. In deze lessenseries maak je ruimtelijk werk onder begeleiding van professionele kunstenaars en docenten.

LEZING & DEBAT

Tijdens de debatten zullen experts uit verschillende disciplines samenkomen om te discussiëren en kritisch na te denken over de waarde en betekenis van hedendaagse kunst in onze samenleving.

ONLINE

Wij bieden online educatieve middelen aan om kunstliefhebbers, klassen en studenten te ondersteunen in hun leerproces en om begrip en waardering voor hedendaagse kunst te vergroten.

Meer informatie?

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van ons educatieve programma. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie of school? Neem dan contact op met Jacomijn Schellevis, onze Educatief Coördinator.

Neem Contact Op